• Head1
  • Head3
  • Head2

Dani hrvatskih tržnica 2018. godine

Ovogodišnji Dani hrvatskih tržnica održat će se 29. rujna (subota) na Zrinjevcu u Zagrebu.
Sve informacije izlagači će dobiti posredno od članica Udruge hrvatskih tržnica.

Dodjela certifikata na Tržnici Osijek

Tržnica Osijek je 30. lipnja 2018. godine dodijelila cerifikate "Proizvodi hrvatskog seljaka".
Otvorite link i pogledajte zanimljiv prilog kojeg je objavio HRT Magazin.

Opširnije

Varaždinska tržnica potvrdila status certificirane seljačke tržnice

Varaždin, 5. svibnja 2018. – Više od sedamdeset poljoprivrednika iz Varaždina i okolice na svečanosti održanoj na varaždinskoj Gradskoj tržnici primilo je certifikate Proizvodi hrvatskog seljaka. Ti su certifikati jamstvo domaćeg uzgoja i proizvodnje, a čestitke poljoprivrednicima uputili su zamjenik ministra poljoprivrede Damir Tuđan, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok, predsjednik Udruge hrvatskih tržnica Božo Granić te direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar.

Opširnije

Studijsko putovanje FICO, Bologna

U sklopu provedbe programskih aktivnosti Udruge hrvatskih tržnica njezini članovi su u razdoblju od 12. do 14. travnja 2018. godine obišli novoizgrađeni tematski park hrane koji je nastao u sklopu velikog projekta FICO EATALY WORLD. 

Opširnije

Gradska tržnica u Varaždinu podijelila djeci na dar slikovnicu "Šetnja tržnicom"

Varaždin, 24.11. 2017. – Varaždinska Gradska tržnica svim je predškolcima u Varaždinu na dar povodom skorašnjeg blagdana Svetog Nikole i Dana grada Varaždina poklonila jedinstvenu ilustriranu slikovnicu 'Šetnja tržnicom' – rad autorice Marije Martinko. Slikovnica je nastala na inicijativu Udruge hrvatskih tržnica, a varaždinska je Gradska tržnica jedan od izdavača, uz još 13 drugih članica Udruge.

Opširnije